Vroesenpaviljoen Rotterdam

VP-OVERZICHT

VP-HOEKBAR

VP-KRAANTJE

VP-DETAILBAR

VP-OVERZICHTTOTAAL

Vroesenpaviljoen, a park pavilion

Rotterdam, 2017-2018

We were asked to redesign the bar because it was in need of an update and more workspace. Over the last couple of years there were made some adjustments to the bar which gave it a messy look.

First we designed a completely new counter in an L-shape to make it more coherent and to create more working space on the counter. We then choose a colourful palet of materials, because the pavilion is located in a park which is used mainly by young people and young families. to this palet we added a touch of glamour by delicately using brass detailing in several parts of the bar. For instance between the tiled base and the countertop we used a brass strip.

all photos by Melanie Samat